måndag 1 februari 2010

Det är skandal!

Kan ni tänka er, i gårdagens partiledardebatt i svt uppgav Reinfeldt felaktiga uppgifter. STATSMINISTERN LJÖG I DIREKTSÄND TV!!!

Reinfeldt hittade på att sysselsättningen ökat med 100.000 personer sedan valet i september 2006. Fast egentligen är det bara omkring 10.000 lyckliga svenskar som fått jobb under Reinfeldt ledning.

Hela Media-Sverige och den obetydliga befolkningen är otroligt upprörda. Men varför? Jaja en politiker trollade lite med siffrorna och påstod att hans parti var bäst.

Till alla er upprörda människor vill jag säga: Karl’n gör bara sitt jobb.
Det står inskrivet i hans arbetsbeskrivning att han ska fara med osanning. Under rubriken ”Hur man får folks förtroende” hittar vi följande meningar:
”Säg vad 17 du vill, ljug och hitta på allt vad du kan, bara du går ut och ångrar det dagen efter. En politiker som ångrar sina korkade uttalanden framstår som jordnära och ärlig.”

Alla ni upprörda där ute ska kanske förbereda er på att det är val år i år. Det KAN hända att en och annan politiker kommer med en liten vit lögn för att framställa sitt eget parti som det bästa alternativet. Vi får hoppas att skandal rubrikerna då blir lika stora som nu så att även dom människorna kan ångra sina synder och få folkets röster. Det är det som kallas demokrati!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar