fredag 29 maj 2009

Hallå där Sir Elton John!

Det är ju trevligt att du kommer till Sverige. Men din kravlista måste vi faktiskt snacka lite om. Det mesta går nog att ordna. Tex är det bra att du inte begränsat valet av bil, att bli hämtad i på flygplatsen. Egentligen är det korkat att komma med så många alternativ, för det kan ju hända att dom som ska hämta dig får beslutsångest. Ska dom ta Mercedes i 500 eller 600-klassen, BMW 7-serien eller Audi 8?
Jag vet att det kan låta konstigt, men det är faktiskt kul att åka Volvo någon gång.

Fast den där soffan som måste vara exakt 2,4 meter ska du inte oroa dig över. Den går nog att hitta i någon välsorterad second handbutik.

Second hand är dessutom bra för miljön, liksom den ekologiska honungen som du måste ha. Bara en enkel fråga på det: Måste den vara närproducerad också? Och hur många meter från Borås Arena får den här ekologiska honungsstillverkaren i så fall ligga, som mest?

Du verkar för övrigt vara mycket noga med vad du stoppar i dig. Både ekologisk honung och dietläsk är nyttig förtäring. Går det bra om dietläsken är massproducerad i vilket multinationellt företag som helst?




Om någon undrar nåt över Eltons väldetaljerade lista, så finns den på expressens hemsida, med tillhörande artikel.

I samma artikel har expressen låtit den otroligt okända Dansbandsprofilen Ulf Georgsson i Bhonus uttala sig om saken att ställa krav i samband med spelningar eftersom han inte har någon som helst erfarenhet av detta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar